Beeld Academy – Eerste cursussen in April

Fotograferen kan iedereen. Maar echt mooie foto’s maken die raken, hoe doe je dat?

Fotografie is meer dan alleen met een camera op een knopje drukken. Het doel van de Beeld Academy is om hoogwaardige fotografiecursussen aan te bieden gegeven door ervaren professionals in het vak. De focus ligt hierbij hoofdzakelijk op het resultaat en het gevoel krijgen voor fotografie. Het technische aspect en wat de getallen precies betekenen komt hierbij op de tweede plaats.

1 April: Cursus Fotografie (Basis) 

Met de Basiscursus Fotografie van de Beeld Academy word je geïntroduceerd in de wereld van fotografie, waardoor je direct geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan. Je leert wat een foto maakt of breekt, hoe diafragma, ISO en sluitertijd werken en wat de relatie is tussen deze deze heilige driehoek. Ieder knopje dat zich op een spiegelreflexcamera bevindt zal, zonder kostbare tijd te verspillen aan loze woorden, worden besproken en je leert hoe je met de regel van derden de perfecte compositie kiest.

Je kunt bij het boeken van de cursus aangeven wat je precies wilt leren. Het laatste uur van de cursus zal worden gebruikt om specifieke vragen te beantwoorden en eventueel wat oefeningen te doen, waardoor je geïnformeerd en geïnspireerd naar huis zal gaan, met de juiste kennis om zelf te gaan experimenteren met je camera.

Datum: 1 April 2017

Tijd: 10.00 tot 14.00

Locatie: Foto Studio De Vrije Wolf

Introductieprijs: 109 euro

Boek nu deze cursus 

15 April: Cursus Adobe Lightroom CC (Basis)

Een foto is pas af als je er je eigen handtekening aan hebt toegevoegd. De nabewerking is daarom essentieel voor goede fotografie. Met de Basiscursus Adobe Lightroom CC leer je stapsgewijs hoe Adobe Lightroom CC werkt, wat het verschil is tussen JPEG of RAW, waarom je beter in RAW kunt fotograferen en hoe je, eenmaal fanatiek aan het fotograferen, je foto’s op orde houdt in het nabewerkingsprogramma.

Met praktische voorbeelden wordt helder uitgelegd wat de mogelijkheden van Adobe Lightroom CC precies zijn en hoe je deze mogelijkheden optimaal benut. Zo transformeer je doorsnee vakantiekiekjes in kwaliteitsfoto’s die je zo aan de muur kunt hangen.

Datum: 15 April 2017

Tijd: 10.00 tot 14.00

Locatie: Foto Studio De Vrije Wolf

Introductieprijs: 109 euro

Boek nu deze cursus 

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt om ook aan de slag te gaan met je camera en meer te leren over zowel de basis van het fotograferen als de nabewerking met Adobe Lightroom CC, schroom dan niet om je in te schrijven voor een cursus. Voor een introductieprijs van slechts 135 euro leer je alles dat er te leren valt en ga je uitgerust met de juiste kennis naar huis, zonder poespas.

COMBO DEAL: 20% korting bij het boeken van de fotografie + fotobewerkingscursus

 

3 thoughts on “Beeld Academy – Eerste cursussen in April

 1. Warda zegt:

  Hallo,

  Ik zou graag willen weten wat welke cusrus ik kan volgen voor de introductie prijs van 135 euro. Verder wil ik graag weten waar ik de cursus kan volgen.

  Gr. Warda

 2. Warda zegt:

  Hallo,

  Ik zou graag willen weten wat welke cusrus ik kan volgen voor de introductie prijs van 135 euro. Verder wil ik graag weten waar ik de cursus kan volgen..

  Gr. Warda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *